Primii 7 gemeni din lume care au trait sunt sanatosi si mari deja. Au implinit 16 ani. FOTO

Primii 7 gemeni din lume care s-au dezvoltat fara probleme de sanatate au implinit 16 ani! Femeia eroina care a nascut septuplii este americanca, o cheama Bobbi McCaughey si a reusit aceasta performanta dupa mai multe tratamente pentru fertilitate.

Medicii care s-au ocupat de sarcina lui Bobbi McCaughey nu au crezut ca toti micutii vor supravietui. Insa norocul a fost de partea lor, iar Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Alexis, Nathan si Joel au fost primii septupleti din lume care au trait. Pe 19 noiembrie 2013 acestia au sarbatorit primii lor 16 ani de viata, potrivit dailymail.co.uk.

Dupa ce au aflat ca vor deveni parintii a sapte copii, Bobbi si sotul ei Kenny nici nu s-au gandit sa renute la o parte dintre ei, punandu-si toate sperantele in “mainile lui Dumnezeu”.

Vestea nasterii septupletilor a ajuns la vremea respectiva si la urechile presedintelui de atunci al SUA, Bill Clinton, care i-a sunat personal pe parinti ca sa-i felicite. Chiar si celebra Oprah i-a invitat la ea in emisiune, astfel ca povestea lor a ajuns in aproape toate casele americanilor. Mai mult, o multime de companii le-au intins o mana de ajutor si au oferit numeroasei familii bani si bunuri.

Sursa foto: dailymail.co.uk