Primii jucători doriți de Gigi Becali la FCSB pentru sezonul următor

Gigi Becali se gândește deja la următorul sezon după ce FCSB a dezamăgit în primele două partide disputate de la reluarea play-off-ului. Latifundiarul dorește doi fotbaliști de la FC Botoșani și unul de la Gaz Metan Mediaș.

Conform site-ului Spotmedia.ro, cei doi jucători la care Gigi Becali face referire ar fi de la FC Botoşani, club de la care FCSB a transferat mai mulţi jucători în ultimii ani. Atacantul croat Marko Dugandzic şi fundaşul central Andrei Chindriş sunt fotbaliștii doriţi de Gigi Becali.

“Vor fi nişte întăriri la echipă după finalul campionatului, nişte jucători cu experienţă. Un atacant nu avem şi un fundaş central. Asta o să luăm. Pe alte posturi de ce să transfer? Nu mai trebuie!”, a dezvăluit Gigi Becali, pentru sport.ro.

În aceeași ordine de idei, conform gsp.ro în colimatorul lui Gigi Becali se află și unul dintre golgheterii Ligii I. Este vorba de atacantul Sergiu Buș de la Gaz Metan Mediaș, cel care a și înscris în ultimul meci un gol superb în poarta FCSB-ului la finele unei acțiuni personale de toată frumusețea. Buș are și avantajul de a semna cu roș-albaștrii din postura de jucător liber de contract.

Sergiu Buș a fost dorit de FCSB și în toamna anului trecut. Atunci Gigi Becali a oferit 500 de mii de euro Gazului dar, la insistențele lui Iordănescu jr, atacantul a preferat să rămână în locul ardelenilor.

”Nu mă mai tem (n.red. de Gigi Becali), nu mai sunt un copil. E oarecum normal să se întâmple unele lucruri. Bagă bani mulți, păi, eram un copil când dânsul investea la FCSB. Mereu a transferat tot ce a fost mai bun. Sunt banii dânsului, e normal să se implice și să critice pe cine dorește. Am trecut prin multe, prin amenințări și alte chestii. Nu mă mai sperie criticile, doar mă motivează”, a declarat Buș pentru gsp.ro

Sursa foto: sport