Primul 10 de la Dansez Pentru Tine, sezonul 14! Vezi cine l-a luat!

DANSEZ PENTRU TINE: S-a dat prima nota de 10 din sezonul 14 al showului Dansez Pentru Tine! Primul 10 din acest sezon l-a dat Emilia Popescu, pentru Elena Ionescu si Freek.

Elena Ionescu si Freek au facut senzatie cu dansul lor de salsa. Iar Elena a fost o aparitie foarte sexy, care a reusit sa capteze toate privirile cu trupul ei apetisant.

Pana si Mihai Petre a laudat-o si a recunoscut ca i-a placut dansul. Le-a dat nota 8,5, cea mai mare data in aceasta seara in concurs. 

Iata ce a spus juriul despre dansul Elenei si al partenerului ei: 

Emilia: Exceptional. Ati facut o pereche extraordinara. Nota 10.

Mihai Petre: Mi-a placut. Sunt convins ca am facut o schimbare buna, le lipsea energia. Tehnic insa a fost precaut cu Frick. El a executat miscarea de baza si-atat. Ati dansat impreuna, asta e important. La un moment dat si Elena s-a pierdut prin pasi pe-acolo. Insa starea de bine a ajuns la noi. De la mine aveti o nota care pe foaia mea e ceamai mare in seara asta: 8,5.

Beatrice: A fost bine schimbarea coregrafilor fata de ambele echipe. Mici mici momente de scapare, dar frumos. Nota 9,5.

Edi Stancu: Elena, faceti o echipa buna. Va felicit pentru ca ati stat mereu pe ritm. Elena, o real sexy-mama! Nota 9,5.

Elwira: Stiam de data trecuta ca in tine doarme spiritul latin. Azi ai dansat foarte bine. Nota 9,5.