Primul FORD FOCUS ST diesel din istorie! VIDEO

FORD a dat publicitatii prima imagine teaser a noului FOCUS ST, inaintea debutului de la Festivalul Vitezei de la Goodwood pe 27 iunie.

FORD FOCUS ST a fost lansat in urma cu peste 10 ani si a ajuns intre timp la cea de-a treia generatie. Modelul a venit intotdeauna cu un motor pe benzina, iar acum FORD se pregateste pentru o schimbare majora, respectiv sa il echipeze cu un propulsor diesel.

Citeste si: FORD, UN AL DOILEA MODEL LA CRAIOVA. PERSONALUL AR PUTEA CRESTE CU PANA LA 3.500 DE OAMENI

Imaginea publicata de FORD dezvaluie un nou model de blocuri optice, cat si o grila frontala revizuita. In privinta specificatiilor tehnice, compania nu a dezvaluit nici un detaliu, insa cel mai probabil motorul EcoBoost de 2.0 litri va avea 250 cp si un cuplu de 360 Nm. FORD a confirmat ca va folosi si un propulsor pe motorina, dupa toate aparentele acesta ar putea fi motorul TDCi de 2.0 litri si 184 cp.

Pentru evenimentul de la Goodwood, Anglia, FORD a facut echipa cu Sony, oferind la standul companiei o demonstratie de forta intre un gamer si pilotul Ben Collins, fostul Stig din Top Gear, in noul joc Gran Turismo 6.

FORD AR PUTEA PRODUCE SI UN SUV LA CRAIOVA

Sursa foto si video: youtube.com, worldcarfans.com