Primul Ford Mustang 2015 a fost vandut pentru 300.000 de dolari. FOTO

Primul exemplar al noului Ford Mustang 2015 s-a vandut la licitatie pentru suma de 300.000 dolari, banii urmand sa fie donate catre Fundatia de Cercetare impotriva Diabetului Juvenil.

Primul exemplar al noii generatii Ford Mustang, care va fi disponibila pentru vanzare in 2015,  a fost adjudecat pentru impresionanta suma de 300.000 de dolari, toti banii rezultati din vanzarea automobilului american urmand a se indrepta catre Fundatia de Cercetare impotriva Diabetului Juvenil, conform 4tuning.ro.  Dupa debutul sau fulminant din cadrul Salonului Auto International Nord-American de la Detroit, cea mai noua generatie a legendarului Ford Mustang s-a deplasat catre Scottsdale, Arizona, acolo unde weekend-ul acesta a avut loc o licitatie auto organizata de celebra casa Barrett-Jackson.\

Ajuns la generatia cu numarul sase, legendarul Ford Mustang este disponibil, pentru prima oara in istoria sa, impreuna cu o punte spate independenta. O alta noutate majora este faptul ca noul muscle car american va putea fi comandat si intr-o versiune cu motor turbo – un motor de 2.3 litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 305 cai putere si 406 Newton-Metri. Daca aspectul tehnic poate fi catalogat ca o evolutie remarcabila, nu acelasi lucru se poate spune si despre cel estetic, cea mai noua generatie a legendarului muscle car american Ford Mustang urmand a starni numeroase controverse “datorita” partii sale frontale mult prea asemanatoare sedanului Fusion / Mondeo.

Sursa foto: 4tuning.ro