Primul jucator care si-a prelungit contractul cu ros-albastrii in aceasta primavara! Cine l-a convins pe BECALI

Primul jucator care l-a convins pe finantatorul gruparii ros-albastre sa-i prelungeasca intelegerea este un fotbalist care nu are nici macar sase luni sub comanda tehnicianului Laurentiu Reghecampf, insa de fiecare cand a intrat pe teren a avut evolutii constante la care se adauga si un gol marcat in poarta marii rivale, Dinamo, informeaza editia tiparita de joi a Gazetei Sporturilor.

Adus in iarna la cererea lui Gigi Becali, Marian Pleasca a devenit titular in echipa lui Laurentiu Reghecampf si l-a incantat pe patronul echipei cu evolutiile sale. Astfel,  Becali a decis sa ii prelungeasca intelegerea fundasului dreapta, care expira in vara acestui an.

Marian Pleasca (27 de ani) a mers singur si a semnat noul acord cu FCSB, dupa ce toate actele au fost verificate pe mail de sotia antrenorului. “A semnat un contract pentru urmatoarele patru sezoane, iar incepand cu noul campionat va castiga 10.000 de euro lunar, urmand ca in ultimul an de contract cu FCSB sa incaseze 14.000 de euro pe luna. Ca restul jucatorilor din lot, Marian are si alte clauze trecute in contract, bonusuri de performanta, dar si prime”, mai spun sursele ziarului amintit.

Sursa foto: sport