Primul scandal pentru Chiriches la Tottenham ! Vezi ce l-a enervat pe Villas Boas

Vlad Chiriches, cel mai scump jucator din istoria Ligii 1, este implicat in primul scandal din Anglia. Managerul lui Tottenham Hotspur, Andre Villas-Boas, l-a bagat in sedinta pe acesta.

Managerul lui Tottenham Hotspur, echipa care a platit 9,5 milioane de euro in schimbul internationalului roman, s-a suparat in urma declaratiilor date de impresarul lui Vlad Chiriches, Victor Becali, care a spus ca gruparea londoneza poate fi doar inceputul ascensiunii fundasului, acesta fiind monitorizat de Jose Mourinho si Chelsea. “In mod evident, comentariile lui sunt disproportionate si nu au legatura cu realitatea. Am vorbit cu jucatorul, i-am spus sa discute cu agentul lui, sa nu mai spuna asemenea lucruri. Noi suntem un club mare, nu suntem o rampa de lansare pentru nimeni”, a rabufnit Villas-Boas, scrie ziare.com

Victor Becali a sustinut ca, in cazul in care Chiriches va evolua foarte bine timp de doua sezoane, va face pasul catre o echipa mai mare decat Tottenham, dand ca exemplu Chelsea lui Mourinho.

Sursa foto: ziare.com