Prin ce sunt avantajoase noile cartușe imprimanta Epson

Exista o gama larga de tonere si cartuse pe piata: pentru orice buzunar si orice model de imprimanta. Dar nu toate sunt de calitate.

Daca tii la valoarea imprimarii si la compatibilitatea unui cartus cu imprimanta ta, cauta inovatoarele cartuse imprimanta epson – complet compatibile cu imprimanta Brother si care indeplinesc criteriile standardelor internationale, datorita carora este garantata calitatea imprimarii.

Pentru imprimanta cu laser alege sa utilizezi inovatorul toner Brother TN-2421.

Ce obtii daca alegi un toner inteligent

Tonerele ofera o calitate superioara imprimarii. Acestea iti ofera capacitatea sa imprimi pana la 3000 de pagini, astfel incat atunci cand inlocuiesti tonerul multifunctional, dispozitivul revine la parametrii unei imprimante noi.

Cu tonerul Brother TN-2421 poti fi sigur  de performantele exceptionale ale fiecarei imprimari.

Fabricarea si asamblarea tonerului este un proces complex cu cateva sute de procese auxiliare. Pentru imprimantele Epson a fost dezvoltat un sistem automatizat de productie unificat utilizand tehnici de fabricatie de ultima generatie pentru a crea tonere cu cerneala de inalta calitate.

Cosul fotosensibil este una dintre cele mai importante componente ale unei imprimante. Cartusele noi impiedica colectarea tonerului pe cos si fixarea rolei. Acest lucru evita liniile nedorite, estomparea sau fundalurile gri in imprimari si, de asemenea, previne deteriorarea imprimantei. Tonerul de calitate mentine unitatea de cilindru in cartus functionand corect pentru a asigura imprimari de inalta calitate.

Tehnologia unica de schimb asigura faptul ca nu se emite ozon in atmosfera. Aceasta tehnologie nu reprezinta un pericol pentru sanatatea umana si, de asemenea, iti permite sa faci cartusul mai compact, deoarece sunt necesare mai putine piese.

Este oarecum mai usor sa reumpli cartusele pentru imprimantele laser Epson: procedura, chiar tinand cont de faptul ca este necesar sa curati bine cosul de toner, nu necesita mult timp.

Da, imprimantele Epson imprima foarte bine si multi oameni stiu despre acest fapt.

Nu exista nicio indoiala ca imprimantele Epson detin conducerea tehnologica in ceea ce priveste capacitatile de imprimare alb-negru cat si color, printre multe modele de dispozitive moderne ce au un scop similar. Marca Epson ocupa o pozitie de lider in acest caz. Iar in combinatie cu o buna fiabilitate a mecanismelor de imprimare si un pret rezonabil al dispozitivelor, acest lucru permite companiei in fiecare zi sa atraga din ce in ce mai multi utilizatori.