Principesa Margareta: 1 Decembrie este o zi mare, in care este bine sa fim uniti din nou

Principesa Margareta a declarat, sambata, ca 1 Decembrie este o zi mare, in care este bine sa fim uniti din nou, aceasta precizand ca le doreste tuturor romanilor “La multi ani!” de Ziua Nationala a Romaniei.

“Este o mare zi si este bine sa fim uniti din nou”, a declarat, sambata dimineata, principesa mostenitoare Margareta, pe peronul garii regale Baneasa.

Familia Regala a pornit sambata intr-un drum simbolic cu trenul regal, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, la aceasta calatorie, care se va incheia chiar pe 1 Decembrie, luand parte principesa Margareta, principele Radu, arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, dar si copii, batrani si ambasadori.

Citeste si: Trenul regal a plecat cu membrii Casei Regale intr-o calatorie simbolica din Bucuresti spre Sinaia. Afla aici detalii

Alaturi de principesa Margareta si principele Radu au pornit in aceasta calatorie simbolica si principesa Maria, cea mai tanara dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai si ale Reginei Ana, si principele Nicolae, alaturi de catelul sau, Milo.

Regele Mihai si Regina Ana nu au putut sa participe la acest eveniment, acestia nefiind in prezent in Romania, dupa cum a precizat principesa Margareta.

Citeste si: Programul manifestarilor de 1 Decembrie al Casei Regale