PRINCIPESA MARGARETA: Revenirea la MONARHIE ar fi un lucru FOARTE FRUMOS

PRINCIPESA MARGARETA considera un lucru “FOARTE FRUMOS” eventualitatea ca romanii sa se pronunte, in cadrul unui referendum, pentru revenirea la monarhie.

“O sa fie FOARTE FRUMOS. Daca sunt cu tinerii, sunt mereu pregatita pentru orice lucru frumos. Asta seara este o seara a muzicii, a tinerilor, a regelui. Si asta e cel mai mai frumos lucru pentru Romania, pentru ca avem acum speranta in viitor”, a declarat principesa sambata, raspunzand unor intrebari adresate de presa la finalul unui concert caritabil la Ateneul Roman.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: Nu vad NICIUN IMPEDIMENT sa fie organizat REFERENDUM pe tema MONARHIEI

In alta ordine de idei, principesa a mai spus ca regele Mihai “este foarte bine” si ca va veni in tara de Craciun, la Savarsin.

Referindu-se la programele de sustinere a tinerilor talentati de catre fundatia care ii poarta numele, principesa a mentionat ca este dorinta regelui sa ajute tinerii romani.

Citeste si: CALIN POPESCU TARICEANU: MONARHIA constitutionala este o optiune POSIBILA

“El mereu a fost alaturi de tineri. Mereu. A fost si un rege foarte tanar. Deci el intelege problemele care sunt pe umerii tinerilor de astazi foarte bine”, a afirmat principesa Margareta.

Concertul caritabil de la Ateneul Roman a fost sustinut, cu prilejul zilei regelui Mihai, de pianista Alexandra Dariescu si orchestra Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Sursa foto: clubulmonarhistilor.ro