PRINCIPESA MARIA a fost DECORATA cu ordinul COROANA ROMANIEI in grad de Mare Cruce

 Principesa MARIA a primit, astazi, Ordinul COROANA ROMANIEI in grad de Mare Cruce. Ceremonia  de investire  a avut loc, miercuri seara, in Sala Regilor a Palatului Elisabeta.

Din partea regelui Mihai inalta distinctie a fost inmanata de principesa mostenitoare Margareta.

La eveniment au fost prezenti, alaturi de principesa Maria, principele Radu Duda, vicepremierii Gabriel Oprea si Daniel Constantin, presedintele Academiei Romane, Ionel Valentin Vlad, dar si alte personalitati ale lumii culturale si mediului de afaceri.

Citeste si: ZIUA REGALITATII, sarbatorita in absenta Regelui Mihai

Ceremonia a fost urmata de un dineu, oferit cu ocazia sarbatorii de 10 Mai.

Din partea familiei regale au fost prezenti principesa mostenitoare, principele Radu, principesa Maria si principele Nicolae.

In cuvantul rostit cu acest prilej, principele Radu a transmis din partea regelui Mihai “intreaga lui iubire si speranta” si a anuntat ca acesta va fi prezent la Savarsin pentru a petrece intreaga vara.

Citeste si: Presupusul fiu al Regelui Mihai a pierdut procesul de paternitate

Principele a salutat prezenta la eveniment a unor reprezentanti de varf ai lumii politice si societatii civile romanesti.

“Pentru principesa mostenitoare si pentru mine, faptul ca in 2014 sarbatoarea capata o atata pondere si atata importanta reunind la masa cea mai inalta parte a autoritatii politice si a societatii civile ne face sa credem ca in lunga sa viata Majestatea Sa Regele a avut si motive de mandrie si de bucurie”, a spus principele Radu.

Sursa foto: familiaregala.ro