Printesa Diana a fost asasinata !

Asasinarea lui Lady Diana se pare ca nu mai este o ipoteza, ci o certitudine. Regina Elisabeta i-a dezvaluit Printului William ca mama i-a fost ucisa de trei agenti secreti.

Printul William a aflat recent ca mama lui, Lady Diana, moarta in urma cu 16 ani, nu si-a gasit sfarsitul intr-un accident, ci, asa cum specula mai multa lume, fiind asasinata, conform libertatea.ro. Acest lucru i-a fost dezvaluit chiar de bunica lui, regina Elisabeta a Marii Britanii, care i-a inmanat si dosarul cazului. Conform documentelor din acest dosar, despre care au aflat jurnalistii de la revista Globe, uciderea “Printesei inimilor” a fost pusa la cale si dusa la indeplinire de trei agenti secreti britanici care s-au intors impotriva Angliei si si-au vandut serviciile unor organizatii ostile Regatului.

Unul dintre criminali a fost depistat, mai scrie sursa citata, in urma cu putina vreme in Croatia, iar serviciile secrete britanice pun acum la cale o operatiune prin care sa-l captureze si sa-l duca in Anglia, pentru a putea fi judecat.

Sursa foto: libertatea.ro