Printesa Irina Walker, detalii din culisele luptelor cu cocosi

PRINCIPESA IRINA, acuzata in dosarul privind luptele cu cocosi, va pleda VINOVAT

Printesa Irina Walker, fiica regelui Mihai, servea bere si taco la luptele cu cocosi organizate la ferma sa, potrivit unei inregistrari video facuta publica de informatori sub acoperire ai politiei, transmite presa de peste Ocean, citata de Agerpres.

Potrivit plangerii penale impotriva sa, facuta publica ieri, Irina Walker este acuzata de procurori ca in magazia sa au fost organizate cel putin 11 lupte cu cocosi, ea si sotul sau, fostul adjunct de serif din Coos County John Wesley Walker, fiind acuzati ca au organizat lupte ilegale, potrivit OregonLive.

Saptamana trecuta, investigatorii au gasit, in cadrul perchezitiilor efectuate in locuinta sotilor Walker, 24 de pusti si pistoale, inclusiv o arma semi-automata Sig Sauer P228. Armele erau tinute in dormitoare, birouri, dulapuri si spalatorie.

Agenti au confiscat si doua telefoane mobile, 8.137 de dolari si documente care atesta ca John Walker poate obtine legal marijuana in scopuri medicale. Au mai fost descoperite 24 de plante de canabis, unele dintre acestea masive, pe proprietatea sotilor.

In total, agentii federali au arestat majoritatea celor 31 de persoane retinute in Oregon si Washington pentru rolul lor in 33 de derby-uri de cocosi in estul statului oregon si centrul Washington, in perioada martie 2012- iulie 2013.