Printul ANDREW solicitat sa depuna declaratie sub juramant pentru acuzatiile de ABUZ SEXUAL

Avocatii americani ai femeii care afirma ca a fost constransa sa aiba RELATII SEXUALE cu PRINTUL ANDREW cand era minora (17 ani) vor ca printul sa depuna DECLARATIE sub JURAMANT.

Intr-o scrisoare depusa la un tribunal din Florida (sud-estul Statelor Unite), avocatii victimei a carei identitate nu a fost dezvaluita ii solicita PRINTULUI ANDREW’o intrevedere sub juramant pe tema RELATIILOR SEXUALE avute cu Jane Doe la inceputul anului 2001, cand avea 17 ani’, relateaza joi AFP.

‘Jane Doe’ este un termen generic american care permite pastrarea anonimatului unei victime sau desemnarea cadavrului unei persoane neidentificate.

CITESTE SI: Un NOU SCANDAL in randul familiei regale britanice. Acuzatie grava pentru printul Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II-a 

‘Intalnirea ar putea avea loc intr-un loc si la o data la alegerea dumneavoastra. Cu ajutorul dvs., cred ca ar putea dura doua ore’, arata avocatii in documentul depus miercuri la un tribunal din Palm Beach. Ei au adaugat la scrisoare o fotografie a DUCELUI de YORK (54 de ani) imbratisand-o pe tanara.

Femeia care a depus plangere sustine ca a fost ‘constransa sa intretina relatii sexuale’ cu PRINTUL ANDREW la Londra, New York si pe o insula din Antile de catre miliardarul Jeffrey Epstein, care ar fi tratat-o ca pe o ‘SCLAVA SEXUALA’. Bogatul bancher de pe Wall Street, prieten apropiat al printului, a fost condamnat in 2008 pentru recurgere la serviciile unor PROSTITUATE MINORE.

CITESTE SI: Palatul BUCKINGHAM neaga implicarea Printului ANDREW intr-un scandal SEXUAL in SUA 

La depunerea plangerii impotriva DUCELUI de YORK, cu cateva saptamani in urma, Palatul Buckingham a negat acuzatia, spunand ca ‘orice sugestie potrivit careia au fost comise acte nepotrivite cu o minora este categoric falsa’, aminteste AFP.

Sursa foto: the telegraph