Prințul Charles i-a pus o poreclă ciudată ducesei Meghan Markle

Prințul Charles și nora sa, Meghan Markle, au o relație neobișnuită. În urmă cu câteva zile s-a aflat și ce porecla folosește Prințul Charles atunci când face referire la noua Ducesa de Sussex, iar fanii au rămas muți de uimire. Pentru că până acum n-a mai existat nici o altă situație similară, nici cei din Casa Regală n-au știut cum să reacționeze, notează people.com.

Cert e însă că tatăl lui Harry o simpatizează foarte mult pe fosta actriță americană și din acest motiv o numește într-un anumit fel atunci când face declarații despre ea, în presa din Marea Britanie.

După ce s-a aflat cum o alintă Prințul Charles pe nora lui, toată lumea a fost de părere că numele ales nu denotă altceva decât relația apropiată pe care o are cu Meghan Markle. Fosta actriță s-ar părea că a reușit să se apropie foarte rapid de inimile membrilor Casei Regale.

Citește și: ȘTIM DE CE MEGHAN MARKLE CALCĂ ÎN STRĂCHINI! ȘI TATĂL SĂU ESTE UN „COMISAR”! CE I-A SPUS PRINȚULUI HARRY

Soția lui Harry a reușit să o facă și pe Regina Elizabeta să râdă în cadrul primului lor eveniment oficial la care au participat în urmă cu o săptămâna. Acum și Prințul Charles a dat cărțile pe față legat de modul în care își poreclește nora.

Relația dintre cei doi e una cu totul și cu totul specială. Moștenitorul tronului Marii Britanii și cel care a condus-o pe Meghan la altar în ziua cea mare a nunții cu Prințul Harry o simpatizează foarte tare pe Ducesa de Sussex.

Prințul Charles are o poreclă specială pentru nora lui, potrivit unei surse de la palatul regal. Acesta o numește „Tungsten” pe Meghan Markle. S-ar părea că îi spune așa pentru că această denotă de fiecare dată că e „puternică și fermă”.

„Prințul Charles chiar o admiră pe Meghan pentru puterea și vertebralitatea pe care i le transmite și lui Harry, care are nevoie de un asemenea tip de persoană în viața sa, pentru că el poate fi un pic cam moale”, a povestit apropiatul Familiei Regale.

Din câte se pare, cuvântul ales de Prințul Charles pentru nora lui, „Tungsten”, face referire la un metal dur cu un luciu alb-argintiu, cel care are cel mai înalt punct de topire dintre toate metalele pure.

Sursă traducere: ciao.ro