PRINTUL CHARLES il compara pe VLADIMIR PUTIN cu ADOLF HITLER

PRINTUL CHARLES al Marii Britanii a fost auzit cand a comparat actiunile intreprinse de VLADIMIR PUTIN, presedintele Rusiei, cu cele ale lui ADOLF HITLER.

PRINTUL CHARLES, care se afla intr-o vizita in Canada, a creat o polemica dupa ce ar fi comparat actiunile presedintelui rus VLADIMIR PUTIN in UCRAINA cu cele ale dictatorului nazist ADOLF HITLER.

The Daily Mail informeaza ca mai multi martori l-ar fi auzit pe CHARLES facand aceasta comparatie intr-o conversatie cu Marienne Ferguson, in varsta de 78 de ani, care a fugit din Polonia la varsta de 13 ani si care si-a pierdut mai multi membri ai familiei, morti in lagare de concentrare.

Citeste si: Doi jurnalisti rusi retinuti in UCRAINA, acuzati de SUA ca transportau armament

Mostenitorul tronului Angliei si septuagenara s-au intalnit intr-o vizita la Muzeul canadian al Imigratiei din Halifax, Noua Scotie, in estul Canadei, unde printul si sotia sa Camilla au adus un omagiu veteranilor din al Doilea Razboi Mondial si familiilor acestora.

Citeste: JURNALIST britanic, angajat al RUSSIA TODAY, retinut in UCRAINA 

Dupa intalnirea cu acesta, Marienne Ferguson a declarat ca “printul a spus ca acum PUTIN este pe cale sa faca aproape acelasi lucru ca HITLER”, referindu-se la actiunile din UCRAINA.

Serviciul de presa al printului Charles a refuzat sa comenteze “conversatiile private” ale mostenitorului tronului.

Sursa foto: dailymail.co.uk