Printul Charles si sotia, la un pas de divort ! Suma impresionanta pe care poate sa o primeasca Camilla Parker

Casa Regala britanica sta pe un butoi cu pulbere, printul Charles si sotia lui, Camilla, fiind pe cale sa divorteze, despartirea fiind una care i-ar aduce acesteia 260 de milioane de euro.

Printul Charles, 64 de ani, nu mai are un trai bun alaturi de Camilla, 66 de ani, de cand a acceptat sa fie sarit la tron, pentru ca William, fiul sau cel mare, sa devina rege al Marii Britanii dupa bunica lui, Elisabeta a II-a, scrie libertatea.ro. Camilla, care se visa regina, si-a vazut visul naruit si s-a refugiat in bautura. Iar recent i-ar fi spus sotului ei ca vrea sa-l paraseasca si ca in urma despartirii va face tot posibilul sa obtina maximum de beneficii de pe urma acestei casnicii. Adica nici mai mult, nici mai putin de jumatate din averea impresionanta a printului, care se ridica la peste 500 de milioane de euro in bani si proprietati, sustine revista americana Globe.

Printul Charles a trecut la amenintari, nefiind de acord ca sotia sa sa primeasca 260 de milioane de euro dupa vivort, iar conform unor surse din apropierea cuplului, acesta i-ar fi spus Camillei ca va face dezvaluiri care o vor distruge, daca-si va continua demersul.

Sursa foto: libertatea.ro