PRINTUL CHARLES va efectua o vizita oficiala in ROMANIA. IOHANNIS va oferi o RECEPTIE in ONOAREA ACESTUIA

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, saptamana viitoare, la Palatul Cotroceni pe printul Charles al Marii Britanii, ocazie cu care va oferi o receptie in onoarea oaspetelui sau. Anuntul a fost facut luni de purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi.

“Pe 29 martie, miercuri, presedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere oficiala cu printul Charles al Marii Britanii si va fi gazda unei receptii oferite in onoarea oaspetelui sau”, a anuntat purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale.Este cea de-a doua vizita oficiala in Romania, din 1998 si pana in prezent, insa printul Charles a venit de mai multe ori in vizite private in Romania, detinand in tara noastra mai multe proprietati, printre care si o casa la Viscri, in judetul Brasov.

Printul Charles a fost primit si in 2015, si anul trecut la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. Vara trecuta, el a discutat si cu premierul de la acea data, Dacian Ciolos.Vizita oficiala va avea loc in perioada 29-31 martie. El a mai fost, tot in calitate oficiala, in tara noastra in 1998. Deplasarea face parte dintr-un tur regional ce mai cuprinde vizite in Italia si Austria.

Sursa foto: presidency