Printul Harry, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER in Londra. VIDEO si FOTO

PRINTUL HARRY a fost implicat intr-un ACCIDENT RUTIER spectaculos, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi, in momentul in care coloana oficiala a acestuia se indrepta spre un angajament oficial, joi, la Londra.

PRINTUL britanic, al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a parut extrem de socat in momentul in care bodyguarzii sai au acordat primul ajutor atat taximetristului – care isi pierduse cunostinta si a fost scos din vehicul dupa interventia echipajelor de descarcerare -, cat si politistului motociclist, care a fost catapultat prin aer pe o distanta de aproximativ 9 metri, relateaza Mediafax, care citeaza editia electronica a tabloidului Daily Mail.

Citeste si: PRINTUL HARRY IL COMPARA PE NEPOTUL SAU CU WINSTON CHURCHILL

Fotografiile facute dupa ACCIDENT, care a avut loc in centrul Londrei, prezinta motocicleta politistului pur si simplu implantata pe jumatate in acel taxi – un automobil Toyota Prius alb -, in timp ce soferul acestuia zacea in interior lipsit de cunostinta si inconjurat de airbaig-uri.

Potrivit unui martor, automobilul Range Rover al PRINTULUI, care il transporta pe acesta la un eveniment din cadrul “Invictus Games” in nordul Londrei, a parasit imediat locul ACCIDENTULUI. Soferul acestuia, actionand conform regulilor invatate in programele de pregatire contra atentatelor teroriste, a depasit in mare viteza cele doua vehicule AVARIATE si a oprit la urmatorul semafor, aflat la o distanta de cateva sute de metri.

Citeste si: PRINTUL GEORGE AL MARII BRITANII IMPLINESTE UN AN ! A INVATAT SA MEARGA / VIDEO

In noaptea de joi spre vineri, politistul din garda de securitate a PRINTULUI HARRY a fost externat, iar autoritatile au anuntat ca soferul de taxi se afla la randul sau intr-o stare stabila.

Politia metropolitana a anuntat ca a initiat o ancheta pentru a investiga circumstantele in care s-a produs acel ACCIDENT.

Sursa foto si video: digitalspy.co.uk, dailymail.co.uk, youtube.com