Prințul Harry se confruntă cu o problemă gravă de sănătate

Prințul Harry se confruntă cu o problemă de sănătate destul de gravă, scrie The Sun. Potrivit sursei citate, Harry se chinuie să se adapteze la viața din Statele Unite ale Americii și acest lucru nu îi este deloc la îndemână membrului familiei regale britanice.

Informația a fost făcută publică de autorii cărții „Royals At War: The Inside Story of Harry and Meghan’s Shocking Split With the House of Windsor”.  Andy Tillett și Dylan Howard, spun că starea lui Harry s-a acutizat în momentul în care Prințul Charles a suferit de coronavirus.

„Suferă de iritabilitate. A fost departe de o situație ideală. Harry a ajuns de la a se simți entuziasmat de mutarea în SUA la a se simți torturat în secret”, arată The Sun. Harry a devenit foarte dificil şi găseşte motive de nemulţumire la tot pasul. Iritabilitatea reprezintă o stare emoțională negativă, caracterizată prin neliniște interioară sau apăsare psihică. Ea nu scade după o izbucnire  şi prin asta se deosebește de accesul de mânie, care scade în intensitate după ce sunt exteriorizate emoțiile negative.

Iritabilitatea este o stare subiectivă, resimțită de către o persoană, dar care poate fi observată uşor de cei din jur. Se remarcă neliniștea și comportamentul schimbat al persoanei în cauză. Iritabilitatea poate fi de scurtă durată, asociată unui eveniment specific sau poate avea caracter repetitiv, cronic.

Sursa foto: the sun