REACTIA “PRINTULUI” PAUL dupa ce a primit AREST LA DOMICILIU in DOSARUL RETROCEDARII FERMEI BANEASA. UPDATE

Magistratii Curtii de Apel Brasov au decis sambata plasarea in AREST LA DOMICILIU a PRINTULUI PAUL, in dosarul privind RETROCEDAREA NELEGALA A FERMEI BANEASA, anunta Agerpres.

UPDATE 17.30 Potrivit Mediafax, la iesirea de la instanta, PRINTUL PAUL a declarat ca este emotionat si ca inca nu va face contestatie, avocatul acestuia precizand: “pentru 30 de zile nu facem contestatie”.

“Nu uitati ca eu am facut plangere penala si atunci trebuie sa se verifice tot si eu vreau sa fiu corect”, a spus printul Paul.

El a mentionat ca trebuie sa mearga la arestul Politiei Judetene Brasov pentru a face o serie de formalitati, dupa care va pleca spre Capitala.

Intrebat de jurnalisti cum se simte, printul Paul a spus razand: “Trebuie sa fac barba”.

“Normal ca sunt un pic mai relaxat acum. E normal, ca s-a intamplat ce s-a intamplat din cauza ca am facut plangere penala. Se va vedea ca NU SUNT VINOVAT DELOC. (…) Nu am avut nimic de la ei, nu am primit nimic de la ei, niciun pamant, niciun hectar, nimic”, a mai spus printul Paul.

STIRE INITIALA

PRINTUL PAUL este acuzat de procurorii DNA de cumparare de influenta, spalare de bani si complicitate la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru altul un folos necuvenit cu consecinte deosebit de grave, si a fost prezentat sambata Curtii de Apel Brasov cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, care a fost respinsa de magistrati.

CITESTE SI: DNA: “PRINTUL” PAUL LAMBRINO STIA DE TOATE “COMBINATIIILE” FACUTE DE TRUICA SI ACOLITII SAI

Decizia nu este definitiva, procurorii putand face contestatie.

Directia Nationala Anticoruptie a informat vineri ca procurorii au dispus retinerea PRINTULUI PAUL si luarea masurii controlului judiciar fata de presedintele Academiei de Stiinte Agricole din Romania, Gheorghe Sin, in dosarul privind RETROCEDAREA NELEGALA A FERMEI BANEASA.

CITESTE SI: REMUS TRUICA, IN AREST LA DOMICILIU, DAN ANDRONIC SUB CONTROL JUDICIAR IN DOSARUL FERMA BANEASA

Sursa foto: stirileprotv