Printul PAUL, caruia i s-a facut rau in drum spre DNA Brasov, a fost externat

Printul PAUL a parasit, joi dupa-amiaza, in jurul orei 16.15, Sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, unde fusese internat miercuri dimineata, dupa ce i s-a facut rau in timp ce se indrepta spre sediul DNA Brasov, unde fusese citat pentru a da declaratii intr-un dosar privind retrocedarea ilegala a unor terenuri, informeaza Hotnews.

La iesirea din spital, printul Paul le-a spus jurnalistilor ca nu a furat niciodata si ca familia sa a fost inconjurata de multi oameni care au incercat sa fure de la ei.

“A fost un soc, dar sper ca printesa a explicat, am fost inconjurat de multi oameni care au incercat sa ne fure si ne-au pus intr-o stare de nervi. Eu nu am furat niciodata. De ce trebuie sa fur proprietatea mea?”, a spus printul Paul.

El a parasit Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti insotit de sotia sa si de fiul sau.

CITESTE SI: PRINTUL PAUL a ajuns de URGENTA la SPITAL! VIZAT de DNA, el se afla la Spitalul din PLOIESTI

Anterior externarii, sotia printului Paul, printesa Lia, afirmase ca, dupa ce va parasi spitalul, printul Paul va merge acasa, la Bucuresti, unde va consulta un medic apropiat al familiei, iar vineri va merge la DNA Brasov, pentru a sta de vorba cu procurorii.

In discutiile cu ziaristii, Lia a afirmat ca printre cei denuntati la DNA se numara Remus Truica. Ea a refuzat sa comenteze retinerile facute in dosarul privind retrocedarile presupus ilegal, dosar in care apare si numele sotului sau.

Omul de afaceri Remus Truica, directorul general al cotidianului Evenimentul Zilei, Dan Andronic, avocatul Robert Rosu, fostul consilier al lui Calin Popescu Tariceanu, Marius Marcovici, si omul de afaceri Claudiu Mateescu au fost retinuti, in noaptea de miercuri spre joi, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, iar joi dupa-amiaza au fost prezentati Curtii de Apel Brasov, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

CITESTE SI: REMUS TRUICA A FOST ADUS LA DNA Brasov! Afaceristul este RETINUT in DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE. UPDATE

Numele printului Paul a fost mentionat si in dosarul in care sunt acuzati Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, Ioan Adam, Paltin Sturdza si Dan Bengescu, pentru retrocedare ilegala de paduri.

Sursa foto: rador