“Printul Ratiu” a fugit de justitie in SUA

Un cunoscut personaj din lumea mondena, asa-numitul “Printul Ratiu”, a plecat din tara cu doar cateva zile inainte sa afle daca va merge la inchisoare sa execute o condamnare de trei ani. 

Nu a mai asteptat decizia definitiva, a plecat in America si, de peste ocean, le transmite autoritatilor ca nu se mai intoarce in Romania si ca traieste in lux acolo unde este acum.

Bucuresteanul de 38 de ani care se prezenta cu titulatura “Printul Andrei Prisecaru Ratiu Von Hilttzenmayer” era cautat dupa ce Judecatoria Constanta a decis arestarea sa pentru 20 de zile. 

Oamenii legii au fost sesizati de prietena lui Prisecaru, o tanara in varsta de 22 de ani. Ea le-a povestit politistilor ca, la inceput, a fost de acord sa se prostitueze contra unor sume de bani. Cei doi au inchiriat o camera intr-o vila din statiunea Mamaia unde fata facea sex pe bani. Din luna octombrie, fata spune ca a refuzat sa mai faca acest lucru, dar Printul Ratiu a sechestrat-o si a obligat-o sa se culce cu diferiti clienti.

Politistii sustin ca fata a fost sechestrata si obligata sa faca sex contra cost intre 20 si 26 octombrie. Dupa ce a fost prins, printul-proxenet a fost dus in fata procurorului care a confirmat inceperea urmaririi penale si a inaintat catre Judecatoria Constanta solicitarea pentru emiterea unui mandat de arestare.

sursa foto: prison.com.ro