Privatizarea CFR Marfa, in mare pericol! Ramona Manescu il atentioneaza pe Gruia Stoica

Privatizarea CFR Marfa s-ar putea dovedi un mare esec! Ramona Manescu, ministrul Trasporturilor il anunta pe Gruia Stoica, faptul ca  luni, la termenul stabilit, trebuie sa achite 170 milioane de euro, conform contractului. Altfel, privatizarea CFR Marfa nu se mai poate realiza.

“Termenul de plata a diferentei de 170 de milioane de euro, de catre GFR, nu mai poate fi extins peste ziua de luni. Cu alte cuvinte, privatizarea esueaza daca nu se respecta termenul de plata din contract si procedura de privatizare se va relua”, a declarat Manescu, vineri seara la Constanta.

Ministrul Transporturilor a respins afirmatiile facute de patronul GFR, Gruia Stoica, vineri, potrivit carora termenul de plata final, stabilit pentru luni 14 octombrie, nu ar putea fi respectat pentru ca nici Ministerul Transporturilor nu si-ar fi respectat obligatiile din contractul de privatizare.

“Ministerul Transporturilor si-a respectat toate obligatiile, asa cum si domnul Gruia Stoica sunt convinsa ca si-a respectat toate obligatiile. Eu nu vreau sa acuz pe nimeni, deocamdata”, a mai spus Ramona Manescu. 

Sursa foto: realitatea.net