PRO Tv e bună de plată! Despăgubiri consistente pentru Monica Davidescu

Pro Tv este bună de plată! La mai bine de cinci ani de când s-a accidentat grav în timpul repetiţiilor de la “Dansez pentru tine”, Monica Davidescu a ieşit, din nou, victorioasă în războiul cu Pro TV. Mai exact, este vorba despre o companie din trust care trebuie să-i plătească despăgubiri substanţiale soţiei lui Aurelian Temişan. Este vorba de nu mai puţin de 28.000 de euro – cu mult mai mult decât solicitase actriţa – şi de daune majorate faţă de etapa anterioară a procesului!

Ce-i drept, decizia recentă a magistraţilor Tribunalului Ilfov mai are o cale de atac, recursul, care, cel mai probabil, va fi judecat anul viitor. Până atunci, dacă decizia actuală va rămâne definitivă, S.C. Media Pro Entertainment Romania S.A trebuie să-i plătească Monicăi Davidescu daune materiale de 15.000 de euro, daune morale de 10.000 de euro şi cheltuieli de judecată în valoare de 3.000 de euro. Vorbim de o sumă totală de 28.000 de euro, poate singura despăgubire acordată la noi pentru o accidentare într-un platou de televiziune.

Sumele exacte, în lei, au fost trecute de judecători în sentinţa publicată pe portalul Ministerului Justiţiei. ”Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 69043 lei reprezentând daune materiale. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 13555 lei reprezentând cheltuieli de judecată în fond. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Obligă intimata la plata către apelantă a sumei de 280,5 lei reprezentând cheltuieli de judecată în apel.”

Dacă tragem linie, aflăm că Monica Davidescu a ieşit ”pe plus” faţă de hotărârea instanţei de fond cu o sumă aproximativă de 2.000 de euro, pentru că, în primă instanţă, suma pe care urma să o primească era echivalentul a 26.000 de euro!

Sursa text: cancan.ro