PRO TV, la JUDECATA! Noua FOSTI ANGAJATI au intentat proces

PRO TV incepe sa resimta repercursiuni dupa CONCEDIERILE  din ultima perioada! Noua dintre cele zece foste angajate ale departamentului de PR care au fost date afara in luna mai au intentat proces impotriva televiziunii din Pache Protopopescu.

Livia Constanta Martin, Camelia Carmen Cavadia, Nicoleta Alexa, Adela Marinescu, Mariana Alina Sin, Ivona Nenu, Alina Maria Elisabeta Nenu, Oana Mihalache si Maria Ruxandra Gheordunescu au dat in judecata PRO TV, alaturi de firmele Business Personal CompanysiFilmlance Agency 2000, prin care au fost angajate, se arata in dosarul de la Tribunalul Bucuresti.

Citeste si: SURPRIZA de proportii la PRO TV! Cine sunt oamenii REANGAJATI dupa ce au fost DATI AFARA

Obiectul cauzei dosarului este “contestatia deciziei de concediere”. Dosarul a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti pe data de 23 iunie.

In luna mai, mai multi angajati ai Pro TV au fost concediati fara nicio explicatie si au fost dati afara din cladire cu ajutorul bodyguarzilor.

“Implementarea cu succes a noii strategii Pro TV, care are ca scop intarirea pozitiei de lider pe piata TV din Romania, necesita un proces de regandire organizationala. Ca parte a acestui proces, colaborarea noastra cu o parte dintre furnizorii de servicii a fost reconsiderata, in virtutea eficientizarii operatiunilor companiei.

Citeste si: MIHAI BENDEAC, aproape de o MUTARE SOC. La ce televiziune ar urma sa ajunga din toamna

Pentru noi, eficienta nu inseamna reducerea costurilor cu orice pret, ci reorganizarea lor si realizarea investitiilor intr-un mod mai inteligent, prin concentrarea asupra acelor zone care sunt vizibile si importante pentru telespectatorii nostri. Iar aceasta abordare va fi implementata cu ajutorul celor mai buni, talentati si dedicati oameni din echipa noastra”, declaa imediat dupa decizia uimitoare Aleksandras Cesnavicius, Director General al Pro TV.