PRO TV solicita o DESPAGUBIRE URIASA de la un fost PREZENTATOR

PRO TV cere DESPAGUBIRI URIASE de la un fost prezentator! Chiar cand se pregatea sa revina pe micul ecran, la PRO TV, chef-ul TUDOR CONSTANTINESCU, patronul lantului de cofetarii CHOCOLAT, a ajuns dupa gratii. CONSTANTINESCU e acuzat ca a dat statului o gaura de jumatate de milion de euro, informeaza cotidianul Liberatea in editia on-line.

TUDOR CONSTANTINESCU a fost ARESTAT PREVENTIV pentru constituire de grup infractional, EVAZIUNE FISCALA in forma continuata si instigare la FRAUDA INFORMATICA in forma continuata. TUDOR CONSTANTINESCU si-a recunoscut faptele si, cel mai probabil, va fi condamnat. TUDOR CONSTANTINESCU ar fi trebuit sa devina vedeta show-ului “Bake Off”, cel mai nou format importat al PRO TV, care fusese anuntat cu surle si trambite si avusese lansare cu sase luni inainte de difuzare.

La momentul la care TUDOR CONSTANTINESCU a intrat in bucluc cu legea, o intreaga editie fusese filmata si peste 700.000 de euro investiti. Astfel, pentru prejudiciile aduse imaginii companiei, TUDOR CONSTANTINESCU ar putea plati 100.000 de euro DESPAGUBIRI, scriu jurnalistii de la Libertatea.

Sursa foto: protv