Problema imigrantilor, discutata de IOHANNIS la intalnirea cu ministrul de Externe iordanian

Presedintele KLAUS IOHANNIS l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe viceprim-ministrul iordanian, Nasser Judeh, ministru al Afacerilor Externe si Expatriatilor, ocazie cu care cei doi inalti oficiali au exprimat satisfactie fata de nivelul excelent al relatiilor si al cooperarii dintre Romania si Regatul Hasemit al Iordaniei.

Totodata a avut loc un schimb de opinii privind evolutiile din Orientul Mijlociu, potrivit Administratiei Prezidentiale. 

Cu prilejul vizitei sale in Romania, oficialul iordanian a participat la editia din acest an a Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane. 

CITESTE SI: UE a adoptat un plan de urgenta cu privire la imigranti: Romania va prelua 7000 de REFUGIATI

Ministrul iordanian de Externe a aratat ca in continuarea vizitei la Bucuresti sunt programate o serie de intalniri sectoriale menite sa traduca in actiuni concrete potentialul extraordinar al relatiei bilaterale, precizeaza sursa citata. 

CITESTE SI: Sondaj IRES: Ce parere au ROMANII despre exodul IMGRANTILOR in tara noastra

La intalnire s-a evidentiat de ambele parti dorinta de intensificare pe mai departe a dialogului bilateral la nivel inalt. 

In cadrul intrevederii s-a realizat totodata un schimb de opinii privind evolutiile din Orientul Mijlociu, inclusiv problema fluxurilor migratorii dinspre aceasta regiune catre Europa, mai arata Administratia Prezidentiala. 

Sursa foto realitatea