Probleme FINANCIARE pentru PANDURII TARGU JIU! Au ramas fara SPONSORUL PRINCIPAL

Echipa PANDURII TARGU JIU primeste o lovitura extrem de importanta. Echipa condusa de EDWARD IORDANESCU ramane fara finantare, anuntul fiind facut chiar de ministrul Energiei, VICTOR GRIGORESCU.

“In urma rezultatelor financiare care prevad o potentiala pierdere record, consider de la sine inteles ca programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia sa se suspende. Clubul Sportiv PANDURII TARGU JIU, un club profesionist de fotbal, nu face exceptie de la aceasta regula. Vom avea grija ca la aprobarea bugetului companiei sa nu avem surprize neplacute in care sa descoperim posibile sponsorizari ascunse la categoria ‘si alte plati'”, a fost mesajul postat de Grigorescu pe contul sau de Facebook.

CITESTE SI: GABI ENACHE ESTE NOUL JUCATOR AL STELEI

Conform unor informatii oferite chiar de oameni din conducerea clubului, Complexul Energetic contribuia la bugetul echipei de fotbal cu aproximativ 2 milioane de euro anual. Cu doua etape inainte de finalul sezonului regulat, PANDURII TARGU JIU se afla pe locul 5 in clasamentul Ligii 1, cu 43 de puncte, la patru puncte in spatele liderului Astra.

Sursa foto: sport