PROBLEME in CUPLU? Iata idei de FETISHURI SEXUALE cu care sa-l dai gata

Desi incercam, in viata de zi cu zi, sa pastram aparentele sexual si, din bun-simt, sa nu divulgam secretele noastre din dormitor, adevarul este ca multi dintre noi ne trezim excitati in unele momente de lucruri sau situatii pe care nu le-am recunoaste public ca fiind excitante. Acestea sunt fetisurile de care ar trebui sa ne bucuram din plin!

1. Dominatrix

Jucatul de roluri – asistenta sau secretara, spre exemplu – nu mai sunt noutati in materie de experiente sexuale. Insa rolul dominatorului si al dominatei, dar si al dominatoarei si al dominatului raman vesnic in topul celor mai ravnite fetisuri sexuale. Este de la sine inteles ca barbatilor le place sa domine, dar sunt la fel de innebuniti atunci cand femeia ia fraiele in mana si il domina pana la orgasm fara nicio retinere.

CITESTE SI: 30 de CURIOZITATI despre SEX care te vor SOCA

2. Linsul degetelor de la picioare

In pofida tuturor prejudecatilor si precautiilor in ceea ce priveste igiena, laba piciorului este o zona foarte erogena a corpului uman, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Linsul degetelor de la picioare este considerat un fetis, dar unul care poate duce in culmile placerii un barbat. De altfel, la New York, fetisul a fost transformat intr-o adevarata afacere, fiind deschise multe localuri in care barbatii platesc intre 200 si 100 de dolari doar ca sa li se linga degetele de la picioare.

3. Cu degetul in anus

Multe persoane sustin ca anusul este ca un drum cu sens unic: doar se iese, nu si se si intra (decat in cazuri de maxima urgenta medicala). Insa anusul poate genera placeri nebanuite, atat femeilor, cat si barbatilor. Daca unele femei sunt mai dispuse sa primeasca si intrari in aceasta zona, in cazul barbatilor lucrurile sunt mai complicate, caci multi sustin, in aparenta, ca nu ar accepta niciodata sa li se introduca un deget in fund pentru ca este gay. Insa in momentele intime, cand placerea creste pana la rabufnire, un deget umezit inainte si introdus usor in anus poate oferi unul dintre cele mai puternice orgasme avute vreodata.

CITESTE SI: Horoscop sexual: POZITIA PERFECTA de sex pentru fiecare zodie

4. Linsul anusului si al perineului

Aceeasi zona a barbatilor vazuta ca un tabu poate fi valorificata prin linsul anusului si al perineului, acea portiune de piele dintre testicule si anus.

5. Placerea de a fi vazut

V-ati intrebat oare de ce in timpul unelor partide de sex nebun v-ati trezit la un moment dat, in plina actiune, chiar in dreptul geamului, fara nicio draperie sau jaluzea care sa va protejeze de ochii curiosilor?! Ei bine, voluntar sau mai putin voluntar, multi dintre noi isi doresc, in secret, sa fie vazut facand sex. Este valabil si pentru femei, si pentru barbati.

Sursa text www.lyla.ro