Probleme mari la FCSB! Încă un titular se răzvrătește împotriva lui Nicolae Dică și vrea să plece

Probleme mari la FCSB. Încă un titular vrea să plece de la echipă. Romario Benzar l-a sunat de urgență pe agentul său, italianul Pietro Chiodi, cerându-i să-i găsească echipă în vară, fundașul dreapta nemaidorind să rămână la FCSB, anunță în exclusivitate Gazeta Sporturilor.

Sursa citată dezvăluie că în ultima perioadă fundașul dreapta de 26 de ani a avut mai multe discuții telefonice cu agentul său, Pietro Chiodi, și i-a cerut acestuia insistent să-i găsească o echipă la care să joace din vară.

Citește și: DENIS ALIBEC PE PICIOR DE PLECARE DE LA FCSB! ATACANTUL ESTE ADEMENIT CU UN SALARIU URIAȘ

“Au fost echipe care s-au interesat de serviciile lui Romario și înainte de venirea la Steaua, dar și după ce-a semnat cu formația roș-albastră. Au existat discuții și în ultimul an, dar nu avea niciun sens să insistăm pe această pistă. Acum, jucătorul l-a sunat pe agentul său și i-a spus să-i găsească din vară o echipă care e dispusă să plătească o sumă de bani pentru transferul lui, dar și să-i asigure un salariu de minimum 15.000 de euro pe lună. Chiodi a pornit deja discuțiile și din vară e posibil ca Benzar să schimbe campionatul”, au dezvăluit surse din cadrul clubului pentru gsp.ro.

“Antrenamentele sunt mult mai slabe decât erau la Viitorul, toată lumea face ce vrea. Se râde, e distracție mare și multe momente cu timp mort. La Viitorul, Hagi nu permitea glumele în timpul ședințelor de pregătire. Era muncă și atât!”, mai spun apropiații fotbalistului.

Sursa foto: prosport