PROBLEME MARI pentru MONICA GABOR! URMARITA de EXECUTORI pentru o DATORIE IMENSA

Dupa ce a pierdut procesul cu Tripona Murgu, avocata care a reprezentat-o in divortul de Irinel Columbeanu, Moni nu si-a platit datoria imputata in instanta! Astfel, pagubita a inceput si in America procedura de recuperare a banilor, informeaza Libertatea. 

Trecutul o urmareste pe Monica Gabor chiar si in America. Taman cand credea ca are o viata linistita peste Ocean, avocata Tripona Murgu, cea care a reprezentat-o in procesul de divort cu Irinel Columbeanu, ii da lovitura de gratie! Recent, aceasta a inceput procedura de executare silita a Monicai in America, unde a trimis si decizia definitiva, legalizata, a instantei din Romania, potrivit careia actuala iubita a lui “Mr. Pink” trebuie sa-i plateasca o datorie care, in prezent, depaseste 80.000 de euro. Este vorba despre banii pe care convenisera ca avocata sa-i incaseze dupa procesul de divort. “Nu o las pana nu recuperez banii. E foarte urat din partea ei cum a procedat. Nu a dat nici un semn, desi stie ca s-a demarat procedura de executare silita. Nu a facut nici un recurs la aceasta decizie a instantei, intrucat stia ca nu are sanse”, a declarat avocata Tripona Murgu.

CITESTE SI: SCANDALUL in care a fost implicata LIDIA BUBLE cu RAZVAN SIMION a propulsat-o pe PIATA MUZICALA. Cat CASTIGA vedeta

Nu-si poate lua casa pe numele ei
in prima faza, avocata a incercat sa recupereze banii din conturile din Romania, insa, pentru ca nu a gasit decat maruntis, si-a mutat actiunea peste Ocean: “Trebuie sa fie angajata, legal, in America, sa aiba cont pe numele ei. Din acest motiv, in luna martie, am demarat aceasta procedura de executare si acolo”. Fosta aparatoare a Monicai Gabor ne-a declarat ca in conturile vedetei din Romania executorul a gasit doar 4.000 de lei, pe care i-a si extras. in plus, din cauza datoriei pe care o are, Moni nu poate fi proprietara, in acte, a nici unui imobil in tara. “in cazul in care-si va cumpara casa in Romania, atunci ii va fi executat imobilul”, a adaugat Tripona Murgu. Datoria lui Moni are deja “o vechime” de aproximativ patru ani, astfel ca acei 52.000 de euro datorati initial au facut “pui”, ajungandu-se in prezent, cu dobanzile aferente, la nu mai putin de 80.000 de euro.

CITESTE SI: BOMBA EMILIA CLARKE, sex in trei cu RYAN GOSLING si CHANNING TATUM

Sursa foto www.evzmonden.ro