Probleme pe autostrada Orastie – Sibiu, CNADNR a restrictionat traficul rutier din cauza gropilor

MINISTERUL TRANSPORTURILOR, DAN MARIAN COSTESCU, LOT, AUTOSTRAZI, SIBIU ORASTIE, INCHIS, PROCEDURI DE SIGURANTA

Probleme pe autostrada Orastie – Sibiu, dealtfel cel mai nou lot de autostrada din Romania. CNADNR informeaza ca a restrictionat traficul rutier pe o portiune de 100 de metri de autostrada, care a fost inaugurata pe 14 noiembrie 2014. Al treilea lot din autostrada Orastie – Sibiu are lungimea de 22 km, fisurile fiind pe cativa zeci de metri.

CNADNR precizeaza ca restrictiile vor fi aplicate pe o portiune de 100 de metri din autostrada Orastie-Sibiu, lot inaugurat cu 2 zile inainte de al doilea tur de scrutin. Decizia de a inchide pe o distanta de 100 m benzile de circulatie dinspre Orastie spre Sibiu a fost necesara pentru a se efectua lucrarile de reparatie.

Mondo News iti recomanda si: IOAN RUS: AUTOSTRADA SIBIU-PITESTI va fi construita DIRECT

Nu este pentru prima data cand apar probleme pe acest lot. Primele informatii despre fisuri au aparut la circa 10 zile de la inaugurare, insa autoritatile spuneau atunci ca sunt fisuri superficiale.

Potrivit CNADNR, toate lucrarile de reparatii vor fi suportate de constructorii portiunii de autostrada, compania precizand ca nu va scoate niciun ban pentru aceste reparatii. De precizat ca autostrada este inca in garantie. 

Foto: incomemagazine.ro

Citeste si: Vezi cine va fi candidatul FDGR la Primaria Sibiu