Probleme pentru Ford la Craiova. Productia lui B-Max este sistata temporar si in urmatoarele doua luni

Ford B-Max nu se va mai fabrica la Craiova timp de cinci zile lucratoare in luna martie, respectiv trei zile lucratoare in luna aprilie. Asamblarea de automobile la fabrica Ford din Romania este sistata pentru patru zile lucratoare si in luna februarie.

“Ford Romania continua sa isi ajusteze volumul de productie in functie de cererea de pe piata si va opri activitatea in Sectia de Operatiuni Vehicule timp de cinci zile in luna martie, respectiv trei zile in luna aprilie. In ceea ce priveste Sectia de Productie Motoare, nu anticipam zile fara productie în perioada urmatoare. Datorita flexibilitatii sistemelor noastre, putem reactiona in timp util la cererile din piata inclusiv prin majorari de productie”, a declarat Ana-Maria Timis, purtatorul de cuvant al Ford Romania.

Citeste si: SALONUL AUTO BUCURESTI SI ACCESORII 2014 VA AVEA LOC IN PERIOADA 23 OCTOMBRIE – 2 NOIEMBRIE

Compania Ford a anuntat, la inceputul acestei luni, ca va sista productia de automobile B-Max in luna februarie, timp de patru zile, intrucat cererea este scazuta. In 2013, productia de automobile de la Craiova a fost oprita timp de aproximativ 35 de zile, iar la sectia de motoare timp de sapte zile.

Ford produce la Craiova modelul B-Max, dar si motoarele pe benzina EcoBoost de 1.0 litri si 1.5 litri. Fabrica Ford din Romania este singura unde compania americana asambleaza modelul B-Max, activitatea incepand de la jumatatea anului 2012.

Sursa foto: 0-100.hotnews.ro