PROBLEME pentru GIGI BECALI dupa ce a intrat in direct la televiziune din INCHISOARE

GIGI BECALI, latifundiarul din Pipera incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, a intrat in direct, prin telefon, la un post de televiziune si acest lucru s-ar putea sa il coste scump pe finantatorul STELEI BUCURESTI

GIGI BECALI a intrat in direct la postul Romania Tv acolo unde a lansat un nou val de critici amestecat cu rugaminti fata de conducerea inchisorii de la Poarta Alba insa, la un moment dat, conversatia s-a intrerupt brusc si nu a mai fost reluata. Potrivit celor de la Fanatik, convorbirea lui GIGI BECALI a fost intrerupta de gardieni la ordinul conducerii puscariei din judetul Constanta, iar omul de afaceri a fost condus in celula sa.

Citeste si: GIGI BECALI, APEL DISPERAT: “Rog statul romani sa-mi salveze familia distrusa” 

 Latifundiarul din Pipera a reusit sa intre in direct la televiziune dupa ce a folosit un tertip si anume a sunat pe telefonul avocatei Maria Vasai care, aflata in studioul televiziunii amintite, a comutat aparatul pe speaker si astfel, pentru cateva minute, GIGI BECALI a putut intra in direct incalcand una dintre interdictiile regimului de detentie.

Citeste si: GIGI BECALI nu va iesi vineri din INCHISOARE

“De la ultima interventie telefonica, Becali a primit interdictia de a mai acorda interviuri si de a incerca sa denigreze Penitenciarul. El a incercat sa dribleze aceasta interdictie sunand pe telefonul avocatei sale, insa conducerea Penitenciarului Poarta Alba a luat imediat masuri si i-au inchis telefonul, iar gardienii l-au trimis pe Gigi in celula sa”, au dezvaluit apropiati ai latifundiarului pentru FANATIK.

Citeste si: adevarul.ro