Probleme regale! De ce Prințul Harry refuză categoric să o mai țină de mâna pe Meghan Markle! Video

Prințul Harry reacționează foarte ciudat, mai ales când se află prin preajma Reginei Elisabeta a II-a. Multă lume a rămas contrariată când a văzut cum reacționează Prințul Harry atunci când soția să încearcă să îl prindă de mână, notează The Sun.

Din câte se pare, acesta nu a mai vrut deloc să facă acest gest încă de la nunta lor, de la sfârșitul lunii mai. Totuși, Ducesa de Sussex a dus o adevărată „luptă” de convingere, atunci când cei doi se aflau la diverse evenimente, în ultima perioadă. Totul, însă, fără succes, pentru că Meghan Markle a primit de fiecare dată un refuz categoric.

La fel că fratele sau, William, nici Prințul Harry nu a mai fost văzut să o țină de mână pe Meghan Markle. Fanii cuplului regal au rămas însă contrariați de gesturile bizare al Ducelui de Sussex, din urmă cu câteva zile. Atunci când se aflau împreună cu Regina Elisabeta la un eveniment, Harry nu a vrut nici măcar să îi atingă mâna soției sale. Chit că Meghan Markle a încercat din răsputeri să primească un gest de afecțiune, acesta a avut oarecare rețineri.

Citește și: DE CE NU O SUPORTĂ CAMILLA PARKER PE MEGHAN MARKLE! SOȚIA PRINȚULUI CHARLES E FOC ȘI PARĂ

Specialiștii în eticheta au explicat cum stau de fapt lucurile și consideră că totul ar face parte din protocolul regal, cu care fosta actrița americană încă încearcă să se obișnuiască. Asta în condițiile în care, atunci când și-au anunțat logodna, cei doi păreau „lipiți” unul de altul.

După nunta regală care a avut loc pe 19 mai, în acest an, Prințul Harry pare să își fi luat mai în serios îndatoririle. Cei doi îndrăgostiți nu își mai manifestă dragostea în public cum o făceau altădată. Specialistă Myka Meier a explicat că în momentul în care cei doi și-au anunțat logodna se țineau foarte strâns de mâna, iar acest lucru simboliza legătura lor specială.

„Deși a fost un gest atipic faptul că s-au ținut de mâna în momentul în care s-au logodit, a fost totuși un moment care i-a încântat foarte tare pe cei din public. Au sărbătorit împreună cu toată lumea vestea fericită. Acum că s-au căsătorit nu își mai pot arăta afecțiunea chiar atât de direct.

Însă nu e nicăieri specificat în protocol că ei nu se pot ține de mână când sunt prezenți la diverse evenimente oficiale. Fac acest lucru pentru a arăta că sunt doi profesioniști care dau foarte mare importanță titulaturii pe care o poartă și îi acordă un respect special”, a explicat Myka Meier pentru The Sun.