Proces El Chapo Guzman. Câte neveste a avut, de fapt, în același timp: Avea câte o zi pentru fiecare

Procesul lui Joaquin “El Chapo” Guzman de la New York scoate la iveală detalii incredibile despre viața temutului lider al cartelului Sinaloa.

Un nou termen al procesului temutului traficant Joaquin “El Chapo” Guzman a avut loc la New York. Procurorii l-au adus în fața juraților pe Miguel Angel Martinez, fost “locotenent” al liderului cartelului Sinaloa. Martinez a acceptat să depună mărturie împotriva lui El Chapo, el afirmând că a fost de nu mai puțîn de 4 ori victima unor tentative de asasinat.

Citește și: PROCES EL CHAPO GUZMAN. PROCURORII AU PREZENTAT JURAȚILOR ARMA CU CARE TRAFICANTUL ÎȘI EXECUTA RIVALII! FOTO ÎN ARTICOL

“El Chapo m-a vrut eliminat de patru ori”, a spus Martinez în față juraților și a judecătorului. Miguel Angel Martinez a vorbit în instanța și despre viața privată a traficantului. El a povestit cu lux de amănunte cum traficantul călătorea în întreaga lume sub identități false și avea parte de vacanțe luxoase. El Chapo avea chiar și o viză falsă pentru intrarea în SUA, 4 avioane personale și zeci de mașini.

Citește și: PROCES EL CHAPO GUZMAN. CÂTĂ COCAINĂ AU CONFISCAT AMERICANII DE LA CARTELUL SINALOA

El Chapo Guzman, căsătorit de un deceniu cu Emma Coronel Aispuro (foto), cu care are două fetițe, ar fi avut, de fapt, 5 neveste în același timp. “Ducea o viață foarte scumpă, cheltuia o mulțime de bani. Având în vedere că avea 5 soții, trebuia să le plătească pe toate. Plus că trebuia să le dea bani tuturor apropiaților”, a spus Miguel Angel Martinez.

Sursă foto: New York Post