Proces El Chapo Guzman. Procurorii au prezentat juraților arma cu care traficantul își executa rivalii! Foto în articol

Procurorii americani ai Departamentului de Justiție încearcă să obțină o condamnare cât mai lungă pentru cel mai periculos traficant de droguri de la Pablo Escobar încoace. Procesul lui El Chapo se desfășoară la New York, iar mexicanul este acuzat de numeroase fapte, inclusiv de zeci de asasinate.

La termenul de luni al procesului, procurorii Departamentului de Justiție au pus pe masa juraților arma personală a lui Joaquin Guzman. De asemenea, ei l-au adus pe Jesus Zambada, fostul “locotenent” al lui El Chapo, cel care a depus mărturie împotriva traficantului.

Citește și: PROCES EL CHAPO GUZMAN. CÂTĂ COCAINĂ AU CONFISCAT AMERICANII DE LA CARTELUL SINALOA

Jesus Zambada a spus, de asemenea, că El Chapo și-a executat în 2004 un rival pentru simplul fapt că acesta nu i-a întins mâna. Pistolul adus de procurori la proces este, potrivit acestora, arma cu care El Chapo își executa dușmanii. Este vorba despre o armă încrustată cu diamante, care are pe mâner inițialele numelui sau: J.G.L, de la Joaquin Guzman Loera.

Citește și:  PROCES EL CHAPO GUZMÁN! POTENȚIALII JURAȚI SPUN CĂ SE TEM PENTRU VIAȚA LOR! MĂSURI DE SECURITATE FĂRĂ PRECEDENT

Sursă foto: washington post