PROCES TENDER-CAROM: PROCURORII cer PEDEPSE MAXIME si EXTINDEREA SECHESTRULUI

ABUZ IN SERVICIU, DEZINCRIMINARE FAPTA, REDUCERE SENTINTA, TRIBUNAL ARAD, OVIDIU TENDER, DOSAR RAFO-CAROM, 6 ANI SI 9 LUNI

Procurorii cer pedepse maxime in cazul lui Ovidiu Tender, informeaza B1 TV. In plus, oamenii legii cer si extinderea sechestrului in cazul acestuia.

Momentele tensionate la procesul Tender-CAROM continua, pentru ca se cere in cotinuare recuzarea completului de judecata, dar si a procurorului.

Sedinta de judecata a fost intrerupta in cursul zilei de joi pentru ca Marian Iancu sa fie scos din sala.

Iancu a luat cuvantul pentru a sustine doua cereri de recuzare, una a completului si cealalta a procurorului. Completul nu a fost de acord cu cererile sale, ceea ce l-a suparat pe Marian Iancu, care i-a amintit presedintelui de complet ca a depus o plangere penala la Parchet impotriva acestuia pentru abuz in serviciu.

Dupa ce i s-a atras atentia, fara succes, ca trebuie sa isi pastreze calmul, s-a dispus suspendrea sedintei pentru ca Marian Iancu sa fie scos din sala de judecata.

Dupa discutii purtate intre omul de afaceri si garda de la Administratia Nationala a Penitenciarelor, acesta a fost de acord sa fie incatusat si scos din sala de judecata, pentru ca Marian Iancu este condamnat definitiv in dosarul referitor la situatia companiei Rafo Onesti.

Dupa momentul tensionat, procesul va fi reluat si vor continua pledoariile avocatilor.

Sursa foto www.antena3.ro