Procesul in care MONICA IACOB RIDZI cere INTRERUPEREA EXECUTARII pedepsei, AMANAT din nou

Monica Ridzi cere regim semideschis, motivand ca sufera de trombofilie

Judecatorii de la Tribunalul Ilfov au AMANAT vineri pentru 5 iunie procesul in care fostul ministru al Tineretului și Sportului MONICA IACOB RIDZI solicita INTRERUPEREA EXECUTARII pedepsei de cinci ani inchisoare primita in dosarul legat de organizarea Zilei Tineretului din 2009.

Instanta a amanat procesul deoarece nu a sosit la dosar expertiza Institutului National de Medicina Legala prin care sa se stabileasca daca MONICA IACOB RIDZI sufera de o boala care nu poate fi tratata in reteaua sanitara a Administratiei Nationale a Penitenciarelor și care face imposibila executarea imediata a pedepsei.
Citeste si: Tribunalul Ilfov a dispus efectuarea unei EXPERTIZE MEDICO-LEGALE in cazul MONICAI IACOB RIDZI

Tiberiu Iacob Ridzi, sotul MONICAI IACOB RIDZI, declara in urma cu o luna ca motivul pentru care se cere INTRERUPEREA EXECUTARII pedepsei este acela ca sotia sa trebuie sa efectueze o serie de investigatii medicale care nu pot fi realizate in sistemul medical din penitenciar. El mentiona ca sotia sa are mai multe probleme medicale și o imunitate foarte scazuta.

Citeste si: PROCESUL in care MONICA IACOB RIDZI cere intreruperea executarii pedepsei, AMANAT cu o luna

MONICA IACOB RIDZI se afla la Spitalul Penitenciar Jilava, fiind transferata aici de la Penitenciarul Gherla, din cauza problemelor de sanatate.

Pe 15 februarie, MONICA IACOB RIDZI a fost condamnata definitiv de Inalta Curte de Casatie și Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu organizarea Zilei Tineretului din 2009.