Procesul lui Jean Padureanu, amanat pentru 26 septembrie. Avocat: Starea lui Padureanu este foarte, foarte grava

Procesul lui Jean Padureanu in Dosarul Transferurilor a fost amanat, vineri dimineata, pentru data de 26 septembrie, dupa ce procurorul a cerut ca Jean Padureanu sa fie adus in fata instantei pentru a-si sustine cererea. Pe de alta parte, Ion Cazacu, avocatul lui Jean Padureanu, a declarat ca starea de sanatate a acestuia este foarte grava si a depus la dosar un document prin care arata ca Jean Padureanu este netransportabil.

Potrivit televiziunilor de stiri, procurorul a cerut si o scrisoare de la Jean Padureanu prin care sa arate ca nu poate veni la proces.

“Starea de sanatate a d-lui Jean Padureanu este foarte, foarte grava. Daca Parchetul va fi de acord sa ne judecam la 26 septembrie, o sa vedeti cum este trimis de la o unitate militara la alta tocmai pentru a nu se intampla ceva grav. Medicii spun ca datorita numarului mare de boli, ne reconsideram pozitia si nu mai putem sa-i acordam tratament, eu ce pot sa inteleg decat ca omul asta este intr-o stare grava. Ma rog la Dumnezeu ca in aceste doua saptamani sa nu intample nimic. Nu se poate deplasa, are dureri atroce de spate, nu stie de multe ori unde se afla si pentru ce se afla”, a spus Ion Cazacu.

Citeste si: SITUATIE GRAVA PENTRU UNUL DINTRE CONDAMNATII DIN DOSARUL TRANSFERURILOR: A CAZUT SI SI-A RUPT DOUA COASTE!

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita a contestat decizia Tribunalului Ilfov, care a hotarat ca se poate trata si in spatele gratiilor.

In plus, JEAN PADUREANU a cerut presedintelui Traian Basescu GRATIEREA. Ion Cazacu, avocatul omului de afaceri, sustine ca acesta are probleme grave de sanatate si nu se mai poate deplasa. Cererea de GRATIERE va fi analizata de Ministerul Justitiei, care trebuie sa dea un aviz, inainte ca presedintele sa decida daca va fi GRATIAT sau nu.

JEAN PADUREANU a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.

JEAN PADUREANU POATE FI TRATAT IN SPITALELE PENITENCIAR, IAR OPERATIA RECOMANDATA NU ESTE “URGENTA” – MOTIVARE