Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii

Procurorii români au decis audierea lui Mario Iorgulescu în cazul accidentului mortal pe care l-a provocat pe 8 septembrie, pe Şoseaua Chitilei din Capitală. Decizia vine după ce medicii italieni au anunţat că fiul şefului LPF, Gino Iorgulescu, a ieşit din comă.

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă, a fost deconectat de la aparate şi se poate hrăni singur, au anunţat medicii de la clinica din Milano la care a fost transferat fiul şefului LPF.

Procurorii îl aşteaptă pe Mario Iorgulescu în România, pentru a-l audia în cazul accidentului pe care l-a provocat în urmă cu o lună şi jumătate, în urma căruia un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Deocamdată, fiul lui Gino Iorgulescu nu are nicio calitate în dosar, nu este păzit, dar medicii italieni au transmis oficialilor români că nu există riscul ca acesta să fugă.

Citește și: TATĂL TÂNĂRULUI UCIS ÎN ACCIDENTUL PROVOCAT DE MARIO IORGULESCU FACE NOI DECLARAȚII: ”BANII FAC DIFERENȚA!”

Între timp, nu este exclus să fie audiat chiar şi prin video-conferinţă. Surse judiciare mai spun că anchetatorii au intrat în posesia unor informaţii care arată că Mario Iorgulescu este cunoscut în anumite cercuri ca fiind un consumator de substanţe interzise.

Sursa foto: facebook