Procurorii DNA ridica documente de la sediul Consiliului Judetean Prahova

Procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au descins miercuri, la sediul Consiliului Judetean Prahova, institutie in fruntea careia se afla Mircea Cosma, lider al filialei judetene a PSD. Seful DNA Ploiesti, Gabriel Onea, afirma ca anchetatorii vor ridica mai multe documente, el neprecizand despre ce dosar este vorba, informeaza Mediafax. 

 “Se ridica niste documente de la Consiliul Judetean Prahova, insa in legatura cu ce dosar nu pot sa va spun”, a declarat procurorul-sef al Serviciului teritorial Ploiesti al DNA, Gabriel Lucian Onea.

Actiunea procurorilor DNA are loc in contextul in care saptamana trecuta a fost arestat pentru trafic de influenta Razvan Alexe, fiind acuzat ca ar fi primit peste 5 milioane de lei de la administratorul unei firme care are contracte cu Consiliul Judetean Prahova.

“In perioada 2012-2013, Alexe Razvan, lasand sa se creada ca are influenta asupra presedintelui Consiliului Judetean Prahova (n.red. Mircea Cosma), a pretins si a primit de la administratorul unei societati comerciale – denuntator in cauza – sume de bani totalizand 5.204.005 de lei, disimulate in contravaloarea unor lucrari subcontractate fictiv de catre firma denuntatorului catre S.C. Marconstruct Company S.R.L. si neexecutate in realitate de S.C. Marconstruct Company S.R.L, ci de firma denuntatorului”, se arata intr-un comunicat al DNA.

Sursa foto: realitatea.net