Procurorul General Interimar BOGDAN LICU: Imi voi face treaba cum mi-am facut-o pana acum

Sper ca interimatul meu sa fie unul scurt, a sustinut BOGDAN LICU, cel care va fi Procuror General, pana la o noua numire in aceasta functie. El a mai sustinut ca isi va face treaba ca pana acum si ca activitatea Ministerului Public se va desfasura la parametri maximi, informeaza B1TV.

”Odata cu publicarea decretului in Monitorul Oficial voi prelua functia de Procuror General. Sper sa asigur un interimat in care activitatea Ministerului Public sa se desfasoare la parametri maximi. Nimeni nu e de neinlocuit. Sper ca interimatul sa fie cat mai scurt.  Eu imi voi face treaba cum mi-am facut-o pana acum.

CITESTE SI: TIBERIU NITU a demisionat din functia de PROCUROR GENERAL. BOGDAN LICU, procuror sef interimar. UPDATE

Acesta a mai precizat ca imaginea institutiei a avut de suferit din cauza scandalului si ca a aflat despre demisia lui TIBERIU NITU dupa ce acesta si-a dat-o, nu inainte.

CITESTE SI: RALUCA PRUNA, despre demisia lui TIBERIU NITU: Un gest corect, de asumare a responsabilitatii

”Activitatea Ministerului Public nu se schimba in functie de persoana care conduce. Exista o dinamizare in functie de cine conduce, dar prioritatile raman aceleasi”, a mai sustinut LICU.

TIBERIU NITU a anuntat ca isi da demisia din functia de procuror general al Romaniei, pentru ca imaginea institutiei sa nu fie afectata de acuzatiile ce i se aduc privind folosirea coloanelor oficiale. Presedintele KLAUS IOHANNIS a acceptat demisia.

Sursa foto: media.rtv