Procurorul-sef al DIICOT ARBITREAZA disputa dintre INSPECTIA JUDICIARA si DNA

Procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, afirma, in contextul discutiilor legate de controlul pe care Inspectia Judiciara l-a facut la DNA, ca sistemul judiciar nu are nevoie, la acest moment, de niciun fel de alt scandal si nu trebuie puse “lemne pe foc”, informeaza Agerpres.

“Nu as vrea sa ma pronunt pentru ca nu am o situatie certa in momentul acesta si nici nu vad ca ar fi chiar asa un scandal. Ca daca putem sa nu punem lemne pe foc, asta cred ca ar fi extraordinar de bine pentru sistemul judiciar. La acest moment nu are nevoie de niciun fel de alt scandal”, a spus Horodniceanu, la sediul CSM.

Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a luat in discutie joi memoriul Laurei Codruta Kovesi, notele transmise de coordonatorul si membrii echipei care a facut controlul la DNA, dar si punctul de vedere al conducerii Inspectiei Judiciare.

Memoriul depus la CSM de procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, se refera la faptul ca nu si-a putut prezenta punctul de vedere in timpul controlului efectuat de Inspectia Judiciara (IJ), au declarat marti, pentru Agerpres, surse judiciare.

Sursa foto: realitatea