PROCURORUL SUSPECTAT ca a fabricat probele in cazul BERBECEANU a DEMISIONAT

Ioan Muresan , procurorul suspectat ca ar fi fabricat probele din dosarul in care comisarul Traian Berbeceanu este acuzat de favorizarea infractorului, si-a dat demisia de la conducerea DIICOT Alba.

Demisia inaintata Muresan conducerii DIICOT urmeaza sa fie discutata in cadrul sectiei de procurori din Consiliul Superior al Magistraturii, a anunta adevarul.ro.

Citeste si: TRAIAN BERBECEANU, fostul sef BCCO Alba, acuzat de MITA si FALS

Procurorul Ioan Muresan este urmarit penal de DNA inca din luna martie, iar din data de 5 mai a fost pus sub control judiciar, fiind acuzat ca ar fi instrumentat dosarul in care fostul sef al BCCO Alba, comisarul Traian Berbeceanu, este acuzat de coruptie.

Seful DIICOT Alba ar fi incercat sa influenteze un martor din dosarul lui Berbeceanu si chiar ar fi dispus retinerea acestuia din urma in absenta unor probe concrete. Procurorul Muresan ar fi fost ajutat de procurorul Nicolaie Cean si de ofiterul de politie judiciara Alin Muntean sa fabrice probe impotriva fostului sef al BCCO Alba.

Citeste si: Gheorghe Rusu, mituitorul lui BERBECEANU, retinut pentru 24 de ore

La randul sau, Traian Berbeceanu este cercetat intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi sprijinit o grupare specializata in infractiunea de evaziune fiscala, grupare ce ar fi produs statului un prejudiciu de peste 3,5 milioane de euro.

Sursa foto: ziuanews.ro