Prodanca ”lovită” de magistrați! Câți bani trebuie să-i dea lui Reghe și reacția furibundă a impresarei

Magistrații de la Tribunalul Ilfov i-au dat câștig de cauză antrenorului Laurențiu Reghecampf în procesul cu Anamaria Prodan referitor la pensia alimentară pe care trebuie să o achite tehnicianul celor de la Neftchi Baku, după divorț.

Astfel, judecătorii de la Tribunalul Ilfov au admis apelul lui Laurențiu Reghecampf și au înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor cu suma fixă lunară în valoare de 2.000 euro. Reghe va fi obligat să achite acești bani și retroactiv, începând cu luna februarie a acestui an.

Anamaria Prodan a fost obligată să achite cheltuielile de judecată, în valoare de peste 9.000 lei, decizia Tribunalului Ilfov fiind definitivă. “Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea! Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. OK, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea, mai contează 2.000 euro? E tragicomic! Din toate punctele de vedere. Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui”, a declarat Anamaria Prodan, pentru jurnaliștii de la Click!.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au împreună un copil, Laurențiu ”Bebeto” Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani.

Sursa foto: captură video