Prodanco n-ai nimerit-o! Reghe a semnat cu o nouă echipă și va primi un salariu uriaș

Laurențiu Reghecampf a fost îndepărtat de la CSU Craiova de către patronul Mihai Rotaru. Clauza inițială de reziliere a contractului dintre cele două părți era în valoare de 300 de mii de euro. După mai multe runde de negocieri, finanțatorul oltenilor a scos din buzunar 180 de mii de euro pentru a-l convinge pe antrenor să plece din Bănie.

Imediat, Anamaria Prodan, impresarul aflat în plin divorț de Reghe, a declarat public că pentru antrenor urmează un declin financiar.

”E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante, la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit.

Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită. Din păcate, a ajuns batjocura tuturor. Nu mai are respectul copiilor, al familiei. Va ajunge foarte, foarte rău dacă nu-și va găsi repede ceva”, a mai spus Anamaria Prodan.

Însă, Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil pe două sezoane cu vicecampioana din Azerbaijan, Neftchi Baku. Azerii au făcut anunțul oficial pe rețelele sociale și pe site-ul echipei.

Antrenorul român va încasa un salariu de 40.000 de euro pe lună, de trei ori mai mare decât cel câștigat la CSU Craiova. Neftchi Baku a câștigat de nouă ori campionatul Azerbaijanului și de șapte ori Cupa Azerbaijanului.

Sursa foto: sport