Producătorii Antenei 1 au luat decizia finală! Ce se întâmplă cu ”veteranul” Dan Negru

Dan Negru face parte din veteranii echipei de la Antena 1, iar producătorii nu vor renunța curând la el. Acesta revine pe marile ecrane. Oficialii au anunțat un nou sezon din show-ul Next star. Noul sezon va începe în 2020 și va intra în grila de primăvară. Marele câștigător se va afla la finele lunii februarie, începutul lunii martie.

Sezonul trecut, juriul a fost compus din Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. Alături de Dan Negru a fost și Șerban Copoț, care a fost co-prezentator. De-a lungul emisiunii, din juriu au făcut parte și: Lora, Alina Eremia, CRBL, Connect-R, Maria Carneci sau Vasile Muraru.
 
Citește și: PRO TV DĂ LOVITURA ANULUI. CE EMISIUNE VA LANSA ÎN CURÂND

„Era de așteptat să revenim cu cel mai performant kids show al ultimilor 10 ani, singurul format românesc 100%, care a fost trendsetter pentru Pro Tv ( Voice Kids) sau Kanal D (Kids Sing). Dintre toate programele TV din România, Next Star e singurul cu peste 1,5 milioane de followeri în YouTube. Sunt destule argumente să arătam din nou că în România exista copii senzaționali”, a spus Dan Negru, citat de paginademedia.ro.

Primul sezon Next Star a debutat la Antena 1 în primăvara lui 2013. Dan Negru se va ocupa, cum este și firesc, și anul acesta, de marele show de Revelion.

Sursa foto: Antena 1