Produse Herbalife in Romania. Unde se pot comanda online cu plata la livrare.

Compania Herbalife are in toata lumea un sistem de vanzare a produselor prin reteaua proprie de distribuitori. Acest sistem face imposibila achizitionarea de produse direct de pe situl oficial al companiei www.herbalife.ro

Am inceput sa consum Shake F1 si Pudra Proteica F3 acum aproape un an, prin intermediul unui distribuitor. Cand am pierdut legatura cu acesta nu am mai avut de unde sa comand. Am facut cateva cautari si am intrat in legatura cu distribuitori care vand online. Initial nu au vrut sa imi vanda produse si si mi-au recomandat sa iau legatura cu persoana de la care am comandat initial. Am reusit sa plasez o comanda dupa ce le-am spus ca nu mai am nici o posibilitate sa fac acest lucru, pentru ca persoana respectiva nu mai locuieste in Romania si nu mai am nici un numar de contact.

Preturile sunt aceleasi la toti distribuitorii care vand produse originale si de calitate – am inteles ca sunt oricum stabilite de compania Herbalife. Am vazut cateva preturi mai mici pe Olx dar erau produse cu probleme, expirate sau aproape de data expirarii. NU recomand nimanui. In plus, nu am certitudinea ca sunt produse originale.

Revenind la distribuitorii online, dupa ce am analizat cateva situri m-am decis sa comand de la www.program-de-slabit.ro Situl este ok, am plasat usor comanda. Am avut livrare gratuita, in 24 de ore (locuiesc in Bucuresti). Ambalaj discret si totul a decurs fara probleme. Cred ca este o metoda buna de a comanda produse Herbalife rapid. Pentru persoanele care sunt la inceput si au nevoie de consiliere sau nu cunosc foarte bine produsele recomand sa ia legatura cu un distribuitor care ii poate ajuta mai mult cu sfaturi legate de nutritie si cu care sa se poata eventual intalni pentru a face cantariri periodic.

Pentru mine au fost suficiente informatiile de pe site si cateva retete de preparare a Shakeului F1 pe care le stiu deja. Prefer sa imi ajunga produsele a 2-a zi dupa ce comand si cu plata la livrare.

La ultima comanda am decis sa incerc si batoanele proteice Au fost o surpriza placuta. Aroma de vanilie si migdale este deosebita si sunt o gustare deosebita care ma ajuta sa sar alte gustari intre mese. In plus, un baton are peste 12g de proteine.

Tot pe situri precum cel de mai sus sau www.nutrienti.eu puteti comanda si pahare shaker, lingurite de dozaj, tabletiere sau alte accesorii.

Am vazut ca exista depozit Herbalife in Bucuresti. Din pacate, acolo se aplica aceasi politica ca si pe situl companiei. Nu poti cumpara produse decat daca ai licenta de distribuitor si platesti o taxa. La fel si la depozitele in Brasov si Cluj, din cate stiu. Asa ca pentru mine cea mai buna varianta ramane comanda online.

Preturile produselor Herbalife le puteti vedea pe situl oficial sau pe cele ale distribuitorilor.

Cel mai cautat produs de slabit este Shake-ul F1 care vine cu urmatoarele arome: Vanilie, Ciocolata, Cappucinno, Frisca si Biscuiti, Capsuni, Fructe Tropical, Zmeura si Afine sau Menta cu Ciocolata. Personal prefer Frisca si Biscuiti sau Ciocolata.

Vara consum si varianta pentru sportivi a shake-ului din gama H24. Este din pacate disponibil soar cu aroma de vanilie, pe care eu personal nu o pot consuma pe termen lung pentru ca nu imi place vanilia.

Un alt produs pe care il iau este Complexul de Multivitamine Formula 2, in special toamana si iarna, cand alimentatia mea este mai saraca in nutrienti. Cand aveam nevoie sa slabesc 2-3 kg pe saptamana consumam si Herbalifeline cu bogat continut de Omega 3.

Ca o concluzie, eu consum produse Herbalife de aproximativ un an si sase luni. Pentru mine au functionat. Am reusit sa slabesc mai mult de 8 kg si ulterior sa imi mentin greutatea fara prea mare efort. Doar am inlocuit masa de seara cu un shake facut dupa diferite retete si am taiat painea de la pranz. 

Sunt curios care a fost experienta voastra. Am vazut persoane care se plang ca nu functioneaza produsele. Eu cred ca nu au stiut sa le consume sau pur si simplu nu au putut sa isi impuna un minim de regim alimentar si au continuat sa manance la fel de mult ca in perioada in care s-au ingrasat. Prin urmare, va rog sa lasati comentarii legat de experienta voastra personala si rezultatele obtinute.